Bug in latest version 3.1.5

Topics: Archive - General
Aug 6, 2014 at 3:47 AM
Hi

There is a bug in AppDeployToolkitMain.ps1, replacing it with the older AppDeployToolkitMain.ps1, the error gone.
The term 'Write-Log' is not recognized as the name of a cmdlet, function, scrip
t file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was i
ncluded, verify that the path is correct and try again.
At C:\Temp\test.ps1:152 char:96
+ } } Catch { $exceptionMessage = "$($_.Exception.Message) `($($_.ScriptStackTr
ace)`)"; Write-Log <<<<  "$exceptionMessage"; Show-DialogBox -Text $exceptionMe
ssage -Icon "Stop"; Exit-Script -ExitCode 1 } # Catch any errors in this script

    + CategoryInfo          : ObjectNotFound: (Write-Log:String) [], CommandNo
   tFoundException
    + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

The term 'Exit-Script' is not recognized as the name of a cmdlet, function, scr
ipt file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was
 included, verify that the path is correct and try again.
At C:\Temp\test.ps1:153 char:12
+ Exit-Script <<<<  -ExitCode 0 # Otherwise call the Exit-Script function to pe
rform final cleanup operations
    + CategoryInfo          : ObjectNotFound: (Exit-Script:String) [], Command
   NotFoundException
    + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
I think due to recent changes, can help? Thanks.

/Andy
Coordinator
Aug 6, 2014 at 8:00 AM
Hi Andy,

I can't reproduce. What happens if you run the Deploy-Application.ps1 template? This error usually appears when the AppDeployToolkitMain.ps1 file has failed to dot-source.

Cheers,
Sean
Aug 7, 2014 at 2:45 AM
Hi Sean

Thanks for the idea trying to run the original Deploy-Application.ps1 template.

Found out the faulty part is in AppDeployToolkitConfig.xml, as I didn't update this file.

I think this is the extra line that has been added and causing the error.
<Toolkit_AllowSystemInteraction>True</Toolkit_AllowSystemInteraction> <!-- Specify if ServiceUI.exe should be used to display the UI in System context if a user is logged on -->
/Andy
Coordinator
Aug 7, 2014 at 10:22 PM
Thanks Andy, I've pushed a 3.1.6 beta with this issue fixed.