Progress Prompt fails to update

Topics: Archive - General
Jun 17, 2014 at 7:49 PM
Hello, I'v noticed that the Show-InstallationProgress does not always update the window properly, sometimes it creates a new window with the updated text behind the old one so it looks as if it's never changed.
Coordinator
Jun 17, 2014 at 10:00 PM
Hi there,

We haven't seen this issue before, could you send us a screenshot and log file of this? Is there any pattern you can identify around when it happens?

Sean
Jun 30, 2014 at 6:01 PM
Here is the screenshot:

Image


The log file is identical to one which did not show the issue, also the Welcome window sometimes closes the running apps without prompting to close them or save work.
Jul 1, 2014 at 2:18 AM
ive got this problem too and sometimes the Show-InstallationProgress windows wont even show up and deploy-application.exe and powershell.exe are still running in the background though.
Jul 1, 2014 at 4:05 AM
Maybe using an ID tag on the windows and using that for the update functions would resolve the problem?


Coordinator
Jul 5, 2014 at 8:56 PM
Hi,

Sorry it's very difficult to troubleshoot this without more details or being able to reproduce it. Are there any patterns you can identify between machines that exhibit the issue and those that don't? e,g, what version of .NET and PowerShell are the machines running?

Can you post your script here? It would still be useful to see the log file also as it may give some clues.

For the Welcome window closing running apps without prompting first we would need to see the log file to troubleshoot this.

Sean