This project is read-only.

MSI Installer with commad line - Failed to install

Topics: Archive - General
May 3, 2014 at 6:03 PM
Hello all,

Thanks for the awesome toolkit.

I am trying to deploy a package (FIM PasswordClient) and that requires an extra command line that runs during the install.

I would like to use the toolkit to add this command line during installation:

* INSTALLATION

$installPhase = "Installation"
# Perform installation tasks here
Execute-Process -FilePath "Add-ins and extensions.msi" -Arguments "ADDLOCAL=PasswordClient PORTAL_LOCATION=MyPortalServer PORTAL_PREFIX=https MONITORED_EMAIL=fimservice@contoso.com" -WindowStyle Hidden -IgnoreExitCodes "3010"
# Install the patch


If anyone could please shed some lights on this, as I spent so much time figuring on how to execute this successfully

Any help is appreciated.


Thanks
May 5, 2014 at 10:58 AM
What is the extra commandline?
and what errors are you seeing?
May 5, 2014 at 2:00 PM
I've had issues with using multiple switches with the -Arguments function, but most of them were with using multiple switches that needed "", so if thats the case for yours, it would need to have ' at the beginning and end of the arguments. Example:
-Arguments 'ADDLOCAL="PasswordClient" PORTAL_LOCATION="MyPortalServer" PORTAL_PREFIX="https" MONITORED_EMAIL="fimservice@contoso.com"'
Not saying that is exactly how it is supposed to be layed out, but if each switch required its answer to be enclosed in "" you would need the entire arguement enclosed in ' '.